Loonadministratie Pensioenaangifte Salarisverwerking goed geregeld in Eindhoven.

Besteed jij je kostbare tijd het liefst aan de groei van je bedrijf? En wil je gegarandeerd zijn van een salarisadministratie in optima forma? En altijd en overal inzicht in alle verloningen, verzekeringen en belastingen? Maak kennis met Numbr. Wij verzorgen jouw loonadministratie in Eindhoven van A tot Z en voor een vast bedrag per loonstrook. Verloningen, belastingaangiftes, pensioenaangiftes, jaaropgaven: je hebt straks nergens meer omkijken meer naar. Direct ontzorgd worden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Salarisadministratie uitbesteden in Eindhoven?

Voor het verzorgen van de salarisadministratie is gedegen vakkennis nodig. Het is immers van groot belang dat lonen uitbetaald worden volgens alle geldende wetten en richtlijnen op het gebied van belastingen, pensioenen en de CAO. Ook dient een correcte administratie te worden bijgehouden, zodat je medewerkers, jijzelf en eventueel de inspecteur altijd alle cijfers kunnen inzien. Als ondernemer heb je deze kennis doorgaans niet zomaar paraat, waardoor het bijhouden van alle loonadministratie onnodig veel tijd kost.

Het uitbesteden van je loonadministratie is dus een logische stap. Houd jij ervan om zelf de touwtjes in handen te houden? Kies dan voor Numbr in Eindhoven. Bij ons krijg je jouw eigen persoonlijke adviseur die niet alleen je hele loonadministratie van A tot Z verzorgt, maar die je ook in heldere, begrijpelijk taal perfect op de hoogte houdt van alles wat je moet weten. En omdat je tevens altijd en overal inzicht hebt in je loonadministratie via het online portaal, verlies je nooit de controle.

Betaal een vast laag tarief per loonstrook

Verrassingen en grote geldbedragen kunnen natuurlijk heel leuk zijn, maar niet als het om je kosten gaat. In dat geval weet je graag precies vooraf waar je aan toe bent en houd je de bedragen het liefst zo laag mogelijk. Dat begrijpen wij als geen ander. Bij ons no-nonsense kantoor betaal je dan ook een laag vast bedrag per loonstrook. Vanaf EUR 16,50 per loonstrook verzorgen we alles wat komt kijken bij een perfecte loonadministratie. Jouw persoonlijke adviseur maakt de loonstroken op, doet alle aangiften voor de belasting en pensioen en verzorgt de jaaropgaves. En heb je ergens een vraag over? Dan kan je altijd zonder extra kosten terecht bij je adviseur.

“Onze deskundige specialisten zijn volledig op de hoogte zijn van alle nieuwe wet- en regelgeving, zo ben je gegarandeerd van een perfecte verloning”

Optimaal online inzicht in je loonadministratie

Numbr is een modern boekhoudkantoor. Dat merk je niet alleen aan de vlotte manier waarop wij met onze klanten communiceren, maar ook aan de software die wij gebruiken. Deze software is namelijk heel gebruiksvriendelijk en het mooiste: altijd en overal toegankelijk via internet of via de speciale app. Op die manier hebben jij en je medewerkers altijd en overal inzicht in de loonadministratie. Loonstroken, contracten, verzuimgegevens, vakantiedagen: alle informatie die je nodig hebt staat direct tot je beschikking.

Gratis persoonlijk advies en waardevolle consultancy

Onze ervaren en gediplomeerde boekhouders weten niet alleen alles over hun vakgebied, maar zijn ook perfect op de hoogte van alles wat er speelt in jouw bedrijf. Jouw persoonlijke Numbr adviseur staat altijd tot je beschikking en helpt je – gevraagd en ongevraagd – gratis met het beste advies. Denk aan advies over hoe je optimaal gebruik kunt maken van belastingvoordelen en over pensioenopbouw.

En zit je met een lastige kwestie waar je uitgebreid advies voor nodig hebt? Denk bijvoorbeeld aan situaties waarbij een medewerker langdurig ziek is of een vacature die je maar niet vervuld krijgt. In dat soort gevallen kan je ook bij ons terecht voor waardevol consultancy. Omdat wij precies weten wat er allemaal speelt in jouw bedrijf, kunnen wij je als geen ander snel van advies voorzien waar je direct mee verder kan.

Wij verzorgen jouw loonadministratie in Eindhoven

Numbr is hét moderne boekhoudkantoor van Zuidoost-Nederland. Naast het uitbesteden van je loonadministratie in Eindhoven kun bij ons ook terecht voor het laten verzorgen van je boekhouding en je debiteurenbeheer. Interesse in het uitbesteden van je (loon-)administratie bij Numbr? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Bij akkoord zetten we je bestaande administratie zonder extra kosten over in onze eigen systemen. Binnen een week kan je dan al helemaal over zijn.

Meer diensten
Wat klanten zeggen

Accountant nodig in Eindhoven?

Geregeld met Numbr.

Afspraak gepland!

Je afspraak is succesvol ingepland. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.